(untitled) (Szociológiai Szemle, 2024)
Az 1990-1998-as időszakban a médiák kedvelt témái között kiemelt helyen szerepelt a privatizáció, a feketegazdaság és a közbiztonság. A feketegazdaság-tematika az 1995—1996-os időszakban élte fénykorát. Az erre vonatkozó intézkedések meghozatalát kísérő viták, definíciós küzdelmek bemutatására vállalkozom tanulmányomban, a parlamenti döntéshozatali mechanizmusra helyezve a hangsúlyt.