(untitled) (Szociológiai Szemle, 2024)
A szakirodalomban mind általánosabb az a felismerés, hogy a részmunkaidős gazdálkodás jelen van úgyszólván minden ország agrárgazdaságában. Ebben az írásban azonban csak a fejlett (ezen belül is elsősorban az európai) országok részmunkaidős farmjairól, illetve családjairól szólunk.