„Találkoztam boldog cigányokkal is.” Sikerek és küzdelmek a cigányok gazdasági stratégiáiban – antropológiai nézőpontból: Micol Bazzabeni – Manuela Ivone Cuha – Martin Fotta (eds.): Gypsy Economy. Romani livelihoods and Notions of Worth in the 21st Cen (Szociológiai Szemle, 2023)
-