Konfliktusok és „feloldások": Szervezet, konfliktus, mediáció: Tanulmányok a 100 éve született Rézler Gyula emlékére. Szerkesztette: Janky Béla. Budapest, Rézler Gyula Alapítvány – Gondolat Kiadó, 2011, 249 o. (Szociológiai Szemle, 2023)
-