A családi életciklus szerepe a háztartási munkamegosztásban: Birch, E. R. – Le, A.T. – Miller, P. W.: Household Divisions of Labour: Teamwork, Gender and Time. Palgrave Macmillan, 2009. (Szociológiai Szemle, 2023)
-