Kötő-jelleg: Némedi Dénes–Szabari Vera–Fonyó Attila (szerk.): Kötõ-jelek 2002. Az ELTE Szociológia Doktori Iskolájának Évkönyve. Budapest: ELTE Szociológiai és Szociálpolitikai Intézet, 2003. (Szociológiai Szemle, 2024)
-