A racionális döntések elméletének magyarországi seregszemléje.: Gál Róbert Iván–Szántó Zoltán (szerk.): Cselekvéselmélet és társadalomkutatás. In memoriam Csontos László. Budapest: Közgazdasági Szemle Alapítvány, 2003 (Szociológiai Szemle, 2024)
-