A Bertalan László emlékkönyvről: Helmich Dezső és Szántó Zoltán szerk.: Módszertan, gazdaság, társadalom. In memoriam Bertalan László. Budapest: Közgazdasági Szemle Alapítvány 2004. (Szociológiai Szemle, 2024)
-