Kérdőjelek, ambivalenciák és nekirugaszkodás: Laki Mihály-Szalai Júlia: Vállalkozók vagy polgárok? A nagyvállalkozók gazdasági és társadalmi helyzetének ambivalenciái az ezredforduló Magyarországán. Budapest: Osiris Kiadó, 2003. (Szociológiai Szemle, 2024)
-