"Könyvtárosok vallomásai". Szebb jövőről álmodunk...: Nagy Attila-Péterfi Rita (szerk.): A feladatra készülni kell. A cigányság kulturális beilleszkedése és a közkönyvtár. Budapest: OSZK-Gondolat, 2004 (Szociológiai Szemle, 2024)
-