3-6-12 avagy összefoglaló művek a diskurzus elmélet területéről: Mills, Sara: Discourse. London and New York: Routledge, 1997. Wetherell, M., Taylor, S. and Yates, S.J. eds.: Discourse Theory and Practice. London: Sage Publications, 2001. Titscher, S., Meyer, M., Wodak, R. and Vetter, E.: Methods of Text and Discourse Analysis. London: Sage Publications, 2003. (Szociológiai Szemle, 2024)
-