Valami elkezdődött.: Felkai Gábor-Haskó Katalin-Molnár Attila Károly-Némedi Dénes-Pál Eszter-Somlai Péter: A szociológia kialakulása. Tanulmányok. (Szerkesztette: Felkai Gábor. Új Mandátum, 1999.) (Szociológiai Szemle, 2024)
-