"(Kiemelés tőlem: H. T.)" : Gondolatok Huszár Tibor: A hatalom rejtett dimenziói. Magyar Tudományos Tanács, 1948-1949 (Akadémiai Kiadó 1995); A politikai gépezet 1951 tavaszán Magyarországon. Sántha Kálmán ügye (Esettanulmány) (Corvina 1998); 1968. Prága-Budapest-Moszkva. Kádár János és a csehszlovákiai intervenció (Szabad Tér 1998) című munkái kapcsán (Szociológiai Szemle, 2024)
-