A magyar szociológia néhány sikeres évtized után: Elekes Zsuzsanna-Spéder Zsolt (szerk.) 2000. Törések és kötések a magyar társadalomban. Budapest: Andorka Rudolf Társadalomtudományi Társaság-Századvég Kiadó; Iványi Erika-Solymosi Zsuzsa (szerk.) 2000. Írások Huszár Tibor 70. születésnapjára. Budapest: ELTE Szociológiai és Szociálpolitikai Intézet; Spéder Zsolt-Tóth Pál Péter (szerk.) 2000. Emberi viszonyok. Cseh-Szombathy László tiszteletére. Budapest: Andorka Rudolf Társadalomtudományi Társaság-Századvég Kiadó (Szociológiai Szemle, 2024)
-