Új formák és új szereplők az átalakuló mezőgazdaságban: Privatizing the Land, szerkesztette: Szelényi Iván; Actors on the Changing European Countryside, szerkesztette: Leo Granberg és Kovách Imre; "Restructuring Post-Socialist Agriculture", Replika, szerkesztette: Kovács Katalin; "Bomlás és sarjadás a magyar mezőgazdaságban", Replika, szerkesztette: Kovács Katalin (Szociológiai Szemle, 2024)
-