A roma részvételiség, a reprezentáció és a tudástermelés kérdéseiről: Beszámoló az MSZT 2022-es vándorgyűlésének Szociológiai tudás termelése etnikailag megosztott társadalmakban: eltérő pozíciók jelentősége és dialógusa című panelbeszélgetéséről (Szociológiai Szemle, 2022)
-